Благодаря на Milara International Ltd. за това уникално превозно средство. Малко хора

...
Благодаря на Milara International Ltd. за това уникално превозно средство. Малко хора
Коментари Харесай

Кметът на Тракия се похвали с уникален електромобил, произведен в Пловдив

Благодаря на Milara International Ltd. за това неповторимо транспортно средство. Малко хора знаят, че има електрически автомобили, създадени в Пловдив. Лаута, а и цяла Тракия, стават все по-зелени!

Това написа кметът на " Тракия " в формалната си страница във фейсбук. 

Товарният електрически автомобил подкрепя провеждането на първата Мисия " Лаута " на 2-ри октомври тази година и с него бе извозван събрания при акцията битов боклук.

Камиончетата са локално произвеждане и могат да бъдат направени според от потребностите на потребителите с разнообразни отделения за товар – от общоприети алуминиеви контейнери до пръскачки за вода.

" Като администрация се стремим да бъдем образец и да насърчаваме потреблението на екологичен превоз. Именно за това още от първия ми управнически мандат дружно с специалистите от районното кметство се придвижваме с електрически скутери и колела при осъществяване на дилемите си ", показа още кметът на " Тракия ".

Много са и самодейностите за разпространение на " зеления " превоз в най-младия пловдивски регион, като най-мащабната е откриването всяка пролет на велосезона в " Тракия ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР